13.7.12

favoriet aller tijden



eierkoek
dik besmeren met Griekse yoghurt
(gaat het makkelijkst met een lepel)
bedek de yoghurt met witte bessen
(of met blauwe bessen, aardbeien, frambozen, druiven....)
beetje poedersuiker
mmmm....!

fijn weekend!



all-time favorite

sponge cake
spread thick with Greek yoghurt
(is the easiest with a spoon)
cover the yoghurt with white berries
(or with blueberries, strawberries, raspberries, grapes....)
little powdered sugar
mmmm....!

fine weekend!

 

13 opmerkingen:

  1. Oh my! Pretty and delicious!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. yummy!! and so easy to bake it...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. YUM!! what do you call the white berries??

    BeantwoordenVerwijderen
  4. tjeeeeminee, het water loopt me in de mond!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. and it´s all white ;)
    this must be yummy!!!
    thanks, baker <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh, yumm!!! patrice!!!!
    i'm having a coffee break and i'm having it bare.
    but now! oh!
    i'm just so longing for a piece o' your cake!....
    n♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. What shall I say, dearest Patrice:
    simply LEKKER!

    And, what a pity, it has been Friday the 13th... our baking oven is broken.

    Looking forward to your other finger art!

    Love
    Ariane.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. YUMMMM..looks delicious!!!
    enjoy : )

    love
    v

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ziet er onweerstaanbaar lekker uit, maar doet mij ook een beetje aan kikkerdril denken :^)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. mmmm looks delicious Patrice
    we do something similar here in Oz using whipped cream with the icing sugar added to it (I would stick with the yougurt though) and passionfuit pulp.

    But those white berries look delicious!!!!

    Have a great week

    Helen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. OH YUMMMM! What sort of berries are those? Blueberries just now pickable here. -sus

    BeantwoordenVerwijderen

Blogarchief

Volgers